top of page

Vliegenramen op maat, volledig zoals jij ze wil

Vliegenramen in elk RAL-kleur

Vliegenramen die niet alleen vliegen, muggen, wespen en andere ongewenste vliegende bezoekers doeltreffend buiten houden, maar ook buitengewoon mooi zijn? Daar kan Mooievliegenraam.be voor zorgen. Want wij maken vliegenramen op maat in ons eigen atelier tot op de millimeter en in alle mogelijke kleuren. Standaard kan je kiezen voor wit, crème wit, antraciet grijs, bruin of zwart, maar ook andere kleuren behoren tot de mogelijkheden. 

Vliegenramen op maat in Limburg
vliegenramen van de hoogste kwaliteit

Een duurzaam vliegenraam

De basis van onze hoogwaardige vliegenramen: ijzersterk aluminium en kwalitatief vliegengaas. Zo haal je jarenlang en zorgeloos onze topkwaliteit uit eigen huis in huis. Ook alle accessoires en onderdelen van je toekomstige vliegenraam realiseren we op maat in inox en aluminium. Het eindresultaat: een gepersonaliseerd vliegenraam door ons gerealiseerd en geplaatst dat tot in de perfectie bij jou en je woning past.

Ook deze raam- en deuroplossingen zijn onze specialiteit

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Benieuwd naar de kostprijs van je nieuwe vliegensysteem? Vraag het aan vliegenramenexpert Mooievliegenraam.be. Wij overhandigen je met plezier een gratis en vrijblijvende offerte voor je vliegenramen in Limburg of Vlaams-Brabant!

bottom of page