top of page

Plissé vouwdeuren op maat

Plissé vliegenvouwdeuren met een soepel opvouwsysteem

Plissé vouwdeuren zijn vliegendeuren met een handig opvouwsysteem voor deuren of schuiframen. Het vliegengaas staat niet onder spanning en het opvouwsysteem kan in elke gewenste stand gezet worden. Hierbij rolt het vliegengaas dus niet op, maar wordt het automatisch opgevouwen van links naar rechts of van rechts naar links. Zo geniet je op warme dagen of avonden van een aangename ventilatie terwijl je vliegen, muggen en wespen op een afstand houdt. 

Plissé vouwdeuren op maat

Een waaier aan kleuren

Als je ons vraagt welke kleuren er allemaal mogelijk zijn in onze plissé vouwdeuren, is de vraag misschien beter welke kleuren we niét kunnen bieden. Standaard kies je voor wit, crème wit, antraciet grijs, bruin of zwart, maar ook andere RAL-kleuren zijn perfect mogelijk, aan jou de keuze!

Transparant en sterk

Juist omdat we al onze raam- en deuroplossingen in eigen huis vervaardigen, zijn we zeker van de kwaliteit en duurzaamheid. Je kan blindelings vertrouwen op een transparant en super sterk vliegengaas en een ijzersterk aluminium frame dat gebruikt wordt om je plissé vouwdeuren te realiseren. Tot slot plaatsen we je plissé vouwdeur in een cassetteprofiel. Zo sluit je vouwdeur op maat perfect op je deurgat aan.

Ook bij deze oplossingen is er voor insecten geen doorkomen aan

INFO

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor je toekomstige plissé vouwdeuren in Limburg of Vlaams-Brabant. Voor elk deurgat hebben wij een sluitende oplossing!

bottom of page