top of page

Onze vliegendeuren op maat zijn volledig te personaliseren

100% kwaliteit

Dag in dag uit openen en sluiten deuren in huis. Die frequente passage vraagt om duurzame topkwaliteit voor uw toekomstige vliegendeur. Hiervoor werken we met hoogwaardig vliegengaas en ijzersterk aluminium. Geen vlieg verdwijnt door de mazen van het net met een vliegendeur van Mooievliegenraam.be. Een beschadigde vliegendeur door spelende kinderen, hondenpoten of kattenklauwen? Geen probleem: Vliegendeuren kunnen altijd door ons gerepareerd worden, zo geniet je van een extra lange levensduur. Nog een voordeel van ons eigen atelier!

Vliegendeuren op maat in Maaseik

Vliegendeuren in alle kleuren

Onze vliegendeuren zijn niet alleen praktisch, ze passen ook naadloos bij de rest van je woning. Standaard zijn ze in wit, crème wit, antraciet grijs, bruin of zwart verkrijgbaar. Maar je kan ook voor een andere RAL-kleur kiezen. Omdat we alles in eigen atelier vervaardigen, kan je met je toekomstige vliegendeuren alle kanten op.

Maatwerk tot in het kleinste detail

Niet alleen je toekomstige vliegendeur zelf, ook alle accessoires en onderdelen in inox en aluminium zijn maatwerk. Zo passen jouw vliegendeuren naadloos in je deur, interieur, smaak en volledige woningstijl. Alsof ze samen met je woonst gebouwd zijn.

Waarom kiezen wij voor zwart gaas in onze vliegendeuren?

Wij gaan steeds voor zo doorzichtig mogelijk, maar wel zichtbaar zwart gaas. Zo vermijden we dat er iemand per ongeluk door de vliegendeur loopt. Zwart gekleurd vliegengaas is dus veel veiliger en toch even mooi.

Combineer je vliegendeur met onze andere knappe oplossingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Denk je eraan met ons in zee te gaan en ben je benieuwd naar de prijs van jouw toekomstige vliegendeuren in Limburg of Vlaams-Brabant? Contacteer ons dan meteen voor een gratis en vrijblijvende offerte.

bottom of page