top of page

Rolhorren voor (Velux) dakramen op maat

Insectenbescherming onder je dak

Ook op zolder, in je slaapkamer of werkruimte onder je dak ben je insecten liever kwijt dan rijk, maar is frisse lucht en een open uitzicht dan weer meer dan welkom. Waar een vliegenraam de sluitende oplossing is voor ‘gewone’ ramen, is een rolhor onmisbaar voor dakramen, zoals Fakro, Skylux of Velux dakramen, draairamen en draaikiepramen. Rolhorren werken met een rolsysteem en maken dakramen tot een onoverkomelijke hindernis voor zoemende gasten.

Vliegenhorren op maat

Binnen of buiten

Zowel aan de binnenkant op je Gyprocmuren als aan de buitenkant op je raamkozijnen plaatsen we rolhorren. Dat maakt dat er voor iedere woning en elk (Velux) dakraam wel een geknipte rolhor-oplossing is. Nauwelijks zichtbaar en mooi afgewerkt. Steeds op maat gemaakt in breedte en hoogte!

Een rolhor in elke kleur

Rolhorren in wit, crème wit, antraciet grijs, bruin, zwart of een andere kleur? Bij Mooievliegenraam.be kies je voor rolhorren in alle mogelijke kleuren! Daar zorgen we eigenhandig voor in ons eigen atelier.

Altijd kwaliteit

Net als voor onze vliegenramen en -deuren zijn ook onze rolhorren super gebruiksvriendelijk, geruisloos en van superieure kwaliteit, zonder ook maar een kiertje open te laten voor een vliegend insect. In een handomdraai kan je de rolhor openen of sluiten. Ze kunnen tegen weer en wind en je kan ze het ganse jaar door laten hangen.

Vliegenhorren op maat

Weersbestendige rolhorren

Voor de montage van rolhorren voor (Velux) dakramen maken we gebruik van gesloten cassettes. Zo kunnen regen, stof en vuil niet in het rolsysteem dringen. Hierdoor blijft een goede werking steeds gegarandeerd. Van zodra het dakraam geopend wordt, rolt het gaas bovendien vanzelf op in de cassette. Ook wanneer je de rolhorren niet wenst te gebruiken, zitten ze hierin verborgen.

Onze andere raam- en deuroplossingen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Eindelijk genieten van een ongestoorde nachtrust met onze rolhorren voor (Velux) dakramen op maat in Limburg of Vlaams-Brabant? Vraag meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

bottom of page